EM Portugal 27-28 april 2013

Kevin har tidigare i år kört en rallycrosstävling i England, 31/3-1/4. Den tävlingen gick jättebra, men slutade tyvärr med en rullning och sedan elproblem.
Denna helg var han iväg till Portugal och började första dagen med att vara snabbast i båda racen. På söndagen hade han lite problem i första heaten med joker, men han var ändå den som fick pool in i A-finalen. Väl där så gjorde han så bra ifrån sig att han vann! Så vi vill önska Kevin ett stort grattis och hoppas att det blir fler tävlingar med lika bra framgångar :D
 
 
 
 
Bilderna är kopierade från Kevins Facebooksida.
 
 

Botkyrka 27 april 2013

Igår hade vi två förare från KBracing - Oliver och Tobbe.  Själv var jag i Karlstad men fick rapport under dagen från Mia.
 
För Tobbes del så slutade det lite tvärt med en hård rullning i första heatet. Det gick som tur var bra med honom, men bilen kommer behöva extra mycket kärlek nu.
 
För Oliver gick det bättre, 2a, 1a och 1a. I A-finalen blev han till slut 2a. Bilen med hem och en stukad handled på köpet.
 
Resultatlista finner ni på hemsidan folkrace.org
 
Nu blir det mycket race, på onsdag är det rallycross i Arboga och i helgen är det juniorläger i Motala!

Orion 20 april 2013‏

MK Orion arrangerade  i lördags sin vårtävling där vi var 4st KB-förare som deltog. Det var Andreas "Hugo" Svensson, Carro, Tobbe och jag. Då det både regnat och snöat dagarna och dagen innan, så måste jag verkligen ge stort beröm åt Orion som ändå lyckades få banan i ett perfekt skick! Inge lera och ytterst lite damm, det blev ett perfekt  underlag för snabba heat.
 
Dagens resultat för KB-förarna blev enligt nedan:
 
Hugo:
Heat 1: Kom 2a
Heat 2: Kom 2a
Heat 3: Kom 2a
B-final Sen: Kom 3a
 
Tobbe:
Heat 1: Vinst!
Heat 2: Svartflagg i starten
Heat 3: Kom 2a
A-final Jun: Kom 3a
 
Carro:
Heat 1: Kom 2a
Heat 2: Kom 2a
Heat 3: Kom 6a
A-final Dam: Kom 3a
 
Jenny:
Heat 1: Kom 2a
Heat 2: Kom 3a
Heat 3: Kom 3a
A-final Dam: Vinst!
 
 
Det blev alltså final för alla KB-förarna, riktigt bra utdelning!
Carro och Tobbe fick behålla sin bil, medan jag och Hugo blev av med våra.
 
 
Nästa tävling är jag lite osäker på vart det blir. Nu har även RallyCross-säsongen dragit igång lite lätt, så alla helger är i princip uppbokade med motorsport.
 

Sala 31 mars 2013

I lördags var vi iväg till Sala. Vilket otroligt fint publikväder det blev! Dock inte lika roligt i depån och på banan, lerigt värre! Tre förare från KB-racing deltog - Hugo, Carro och tobbe.
 
Heat 1:
Hugo: 3a
Carro: 2a
Tobbe: 1a
 
Heat 2:
Hugo: 1a
Carro: 4a
Tobbe: Svartflagg
 
Heat 3:
Hugo: 4a
Carro: 2a
Tobbe: Låg i ledning när det blev rödflaggat. I omkörningsheatet dog soppapumpen.
 
Carro var den enda som tog sig till final. Det blev B-final, där dock soppapumpen dog igen och hon blev stående på startrakan. Men en 5e plats blev det i alla fall.
 
Resultatlista:
http://www.smksala.se/uploads/Malarcupen_31mars_2013/Resultat_MALARCUPEN_20130331.pdf
 
 
Nästa tävling ser ut att bli i Orion 20e april.
 

RSS 2.0