Motala 2015

Till årets festival i Motala hade vi 5st KB-förare: Jimmy, Henke, Tobbe, Andreas och Tomas. Bäst gick det för Andreas som blev 3a i A-finalen - stort grattis till din fina körning!
 
För Jimmys och Tobbes del tog det slut redan under kvaldagen. Jimmy kom 2a, 2a och fick sedan svart, han blev först utanför att få köra finaldagen och blev dessutom av med bilen (33st bud, gick till Kevin Eriksson Trollhättan).
Tobbe hade sin bil för röstning till dagens finaste bil och där tror jag han blev två, men i kvalheaten räckte det inte riktigt till.
 
Henke tog sig vidare direkt till söndagen genom att komma 1a och 2a i kvalen. Under finaldagen så räckte dock inte bilen till och han fick många smällar som hans lilla Corsa inte hade något att sätta emot med.
 
Tomas resa tog ett hastigt slut efter en rejäl smäll och stopp i en vall, så ingen final för hans del.
 
Andreas tog sig ända till A-finalen och där blev han som tidigare skrivet 3a, bilen blev han av med till Lima/Malung.
 
Henkes lilla bil

 
Skrotfållan fick byggas ut pga fler och fler kraschade bilar




Vimmerby 2015

Under kvaldagen lyckades Jimmy ta två heatsegrar, vilket direktkvalificerade honom till finaldagen. Inga direkta strul på onsdagen, förutom att bilen kändes lite mjuk och slö.
 

Under finaldagen (lördag) blev det dock jobbigare. Jimmy börjar med en 2a plats efter Danne Wall i första heatet, därefter bytte vi stötdämpare. I andra heatet åker han på en smäll som resulterade i punktering och trasig bärarm. Låga poäng och osäker på om han skulle få åka en tredje omgång, men det räckte precis. Så meka ihop bilen och ut i tredje heatet, där blev det en 3e plats och räckte inte till någon final.
18 bud på bilen och den hamnade uppåt i landet, går troligtvis nästa tävling i Älvsbyn.
 









 

Redo för årets festivaler!

Jimmys bilar till årets festivaler i Vimmerby och Motala:





RSS 2.0