Karlstad 29 april 2017

I Gestrike fick Jenny en bil på bud åt Jimmy Darnell (Motala) och dealen var att få dela bil i Karlstad. Sagt och gjort - det blev en tripp till Karlstad och det blev en riktigt bra tävling!

I kvalen kom Jenny 2-3-1 och det räckte till en A-final. Med en bra start så kom hon ut som 2a efter Louise Palmqvist, vilket höll ända in i mål trots att soppaslangen skavdes sönder under näst sista varvet och bränslet i princip tog slut.

I och med en 2a plats i finalen så är Jenny nu 2a i Bridgestone Fair Race Cup och då slank det in en anmälan till Säffle 21/5. Cupen innehåller 7 tävlingar och 6st räknas, så går det bra i Säffle blir det en lite dyrare säsong för då bör det satsas för vinst i cupen!

Tack Jimmy Darnell, Alle och Louise med familj för denna tävling!

Junior och damhelg i Gestrike 22-23 april 2017

Kim Granath förslog för mig (Jenny) att jag fick låna hennes 1.8 som vi hade i Karlstad i höstas. Det skulle va bra träning och dessutom roligare att åka upp tillsammans. Sagt och gjort - Kim fixade ihop bilen åt mig och vi åkte till Storvik.

Träningen gick bra så vi var båda redo inför tävlingen på söndagen. Där däremot blev det B-final för både mig och Kim. Med lite kaos i starten så gick min bil sönder och Kim blev bortkörd, så jag blev 6a och Kim 5a.

Tack så hemskt mycket Kim och Henke Granath för att jag fick låna bilen!