Karlstad 26-27 augusti 2017

Både Jimmy och Jenny var anmälda till denna tävling, Jimmy i en egen bil och Jenny skulle få dela med Darnell.

För Jennys del så ville inte bilen hålla hela helgen. Redan före ankomst visade den tecken på att motorn kunde rasa, då oljan ”koksade”. De körde på och hon blev 4-3-2 innan de blev tvungna att avanmäla sig pga hål i lådan.

Jimmy däremot körde riktigt bra och hade chans på final. Men i fjärde omgången gick bilen sönder när han skulle gå igenom första sväng och även han fick lämna in handduken.

Höljes 11-13 augusti 2017

Mattias Ledin erbjöd mig (Jenny) att dela på en NG V6a, vilket då blev min första tävling med en sådan motor. Jag tog mig vidare till finaldagen och in i B-finalen, där slutade jag på en 4e plats. Mattias fick behålla bilen och jag var på det stora hela ganska nöjd med slutresultatet.

Storfors 6 augusti 2017

Från Filipstad till Storfors tog vi följe efter Ledin’arna som hittade. Ställde in oss på en plats i depån och sedan öppnade sig himmelen och regnet ville inte sluta falla. Det kom så mycket regn (någon mätte till 40mm) att starten blev förskjuten då delar av banan låg under vatten.

När tävlingen väl drog igång så lyckades resultatet bli bra även här: 1-1-4 och vinst i A-finalen!

Tyvärr 28st bud på bilen med 9st egna, men fick ändå inte behålla.

I och med denna helg så börjar Jenny dra ifrån lite i ledningen, men det är två deltävlingar kvar så inget är säkert än.

Filipstad 5 augusti 2017

Då var det dags för cupens dubbelhelg, som innebar att man fick behålla bilen från lördag till söndagens tävling. Med den vetskapen samt att alla familjemedlemmar var utomlands, så behövdes en pålitlig och bra bil. Därmed fick jag låna Jimmys bil han hade i Motala 2016 samt att Alén kunde följa med som mekhjälp.

Bil och förare kom överens och jag körde till mig reslutatet: 1-1-2 och vinst i A-finalen. Utökade ledningen i cupen och bilen hade knappt en skråma från dagens tävling! Väldigt viktigt med en hel bil så även morgondagens tävling går att genomföra.