Likenäs 22 februari 2014

Årets första tävling för Kevin och Oliver och även Kevins allra första Seniortävling. Det skulle visa sig bli en bra start på året för dem båda! Oliver vann sin A-final och Kevin blev 4a i Seniorernas A-final. Härligt grabbar!

"i juniorerna var det ingen som kunde hota Oliver Eriksson MK Speed,han var överlägesen dom andra."
Detta står skrivet på Likenäs hemsida. Länk:

Nytt år - nya utmaningar!

Nu är 2014 här och tävlingarna har redan dragit igång! Folkrace, Rallycross och Supercar Lites blir de grenar som våra förare deltar i och det ska bli spännande att se årets utveckling!

Lycka till i år!

Eskilstuna 8 december 2013

Denna tävling hade vi 4 st förare från KB-Racing som ställde upp - Oliver, Tobbe, Hugo och Markus Andersson.

Hugo fick resultat: 3p, 4p, 3p
Markus fick resultat: 3p, 2p, 2p
Tobbe fick resultat: 4p, 3p, B
Oliver fick resultat: 7p, 7p, 7p och 1a i A-finalen

Härligt avslut på året för Oliver! Grattis!

Resultatlista:

NGK Masters 2013

Till NGK 2013 hade vi Hugo, Kevin och Oliver som representanter från teamet.

Andreas "Hugo" Svensson fick poängen: 4, 3, 0, ingen final och bilen försvann på bud.

Oliver fick poängen: 4, 7, 5. Det blev C-final där han hamnade på en 2a plats.

Och Kevin skrev historia genom att vinna NGK Masters för 3e gången i rad som Junior. Han gick obesegrad genom hela tävlingen - 7, 7, 7 och 1a i A-finalen.

Olivers C-final:

Kevins A-final:

Autoexpertenracet Skepptuna 21 september 2013

Till vår hemmatävling, som även är känd för ett av Sveriges bästa prisbord, var vi flera från KB-Racing som deltog. Bäst gick det för Tobbe som nästan blev fullpoängare!

Tobias: 7p, 7p, 7p. 2a i A-finalen
Jenny: 4p, 7p, 3p. 3a i B-finalen
Hugo: 7p, 7p, 5p. 5a i B-finalen
Carro: 2p, 4p, 5p. 4a i C-finalen
Jimmy: 2p, 3p, 0p (drivaxel gick sönder både i första och sista heatet)

Valdemarsvik 8 september 2013

Det blev en impulstävling i Valdemarsvik för mig (Jenny) då jag fick chansen att dela bil med Pontus Jakobsson. Skönt att få tävla någonstans där man inte har en aning om vad motståndarna går för!

Efter en skakig start så tog jag mig i alla fall till A-final, där jag i alla 5 varv jagade ett Volvoskåp för att försöka ta mig upp i ledning. Jag fick nöja mig med en 2a plats, då jag inte försökte tillräckligt samt att det blev motorras någon gång under 4e varvet.

Caravanhallencup Haninge 2013

Oliver och Tobias var de två förarna från KB-Racing som deltog i Haninges 2-dagars. Det gick bra för dem båda och de tog sig till A-final. Där blev det tyvärr en svartflagga för Oliver men en bra 3e plats för Tobbe.

För att se finalen, tryck på nedan länk:

Lumekfestivalen Årsunda 2013

Till denna tävling hade vi Carro och Tobbe som representanter. Deras resultat blev enligt nedan:

Heat 4: U

Det blev tyvärr ingen final för någon av dem.

SM Haninge 17 augusti 2013

Till denna rallycrosstävling hade vi Jimmy som representant.

Jimmy fick platssiffra 13 efter de tre kvalheaten och tog sig till en B-final, där han hamnade på en sur 2a plats. Det kan inte ha varit mer än 1 meters skillnad på vinst och en andraplats. Men trots det så är en 2a plats i B-finalen väldigt bra!

Hela tävlingen på SBF Play:

Laxå 10-11 augusti 2013

Jenny var iväg med Pontus Jakobsson för att köra Laxå's 2-dagars, men det blev en väldigt kort tävling. I första heatet drog Jenny en drivaxel och blev 4a in i mål. Sedan när Pontus skulle köra sitt andra heat så blev det motorras. Kortaste tävlingen någonsin, men tur var väl det då det började regna under 3e omgången och sedan slutade det aldrig att falla. Lerbingo delux kan man vara utan ;)

Håga 3-4 augusti 2013

Det var endast Tobbe Bolin som deltog i denna tävling från KB-teamet. Hans resultat under helgen blev: