Sponsorer sökes!

Vill ni vara med och stödja oss i vår första rallysäsong?

Om oss:
Vi – Jimmy och Jenny – är syskon med ett stort motorsportsintresse. Båda är väldigt tävlingsinriktade och har sedan ung ålder spelat fotboll, för att senare gå över till motorsporten. Intresset kommer från familjen, då i princip alla släktingar har tävlat inom olika motorsportsgrenar.
Jimmy är 22 år, började med folkrace 2009 och har även kört rallycross under tre säsonger. Det är han som kommer att vara föraren av rallybilen.
Jenny är 26 år, började 2011 tävla i folkrace och har nu kört drygt 40st tävlingar. Det blir hon som tar rollen som kartläsare.

Vad vi behöver:
Under 2017 kommer vi köra vår första rallysäsong, vilket blir i en Suzuki Swift i 1300Rallycup grupp N. Vi har räknat ut en kostnadsbudget på drygt 150 000kr där bil, personlig utrustning, bildelar och diverse avgifter ingår. Vi har kommit en bit på vägen, men inser att det skulle underlätta med ett ekonomiskt stöd.

Vad ger det er?
Beroende på vad ni har möjlighet att bidra oss med, så har vi olika typer av marknadsföring att erbjuda tillbaka. Allt ifrån olika storlekar på dekaler som kommer sitta på tävlingsbilen, till att omnämnas på sociala medier så som Facebook, Instagram och Youtube. Under tävlingar kan vi även dela ut er reklam ifall ni har sådan. Vi tar också gärna emot andra förslag från er, då vi anser att ett öppet samarbete är bäst för båda parterna.

 

Vill NI vara delaktiga i vår första säsong?
Tveka inte att kontakta oss, så kan vi se över ett framtida samarbete tillsammans!

Med vänliga hälsningar
Jimmy & Jenny

Jimmy Karlsson: 070-836 52 55
Jenny Karlsson: 073-523 79 13
E-mail: [email protected]
 
 
 

RSS 2.0