Midsommarracet Skepptuna 22 juni 2017

Jag (Jenny) skulle äntligen få köra min första hemmatävling för i år och det kunde inte gått bättre!

 

Återigen stod Darnell för bil och denna gång passade den mig perfekt! Jag lyckades ta varenda start och hade inte plåtkontakt någon gång.

 

Så för första gången blev jag fullpoängare i kvalen, vilket bara det var stort! Sen väl i A-finalen lyckades jag återigen få till en bra start som höll ända in i mål – vinst! Så helt obesegrad under tävlingen samt min allra första vinst på hemmabanan – en mycket bra tävling!

 
 

Hällefors 6 juni 2017

Eftersom jag (Jenny) fortfarande låg bra till i cupen, så fixade Darnell så jag kunde köra en till deltävling. Redan efter första deltävlingen i Karlstad så sa han att han skulle försöka hjälpa mig fullfölja cupen om jag ville. Dock till denna tävling fick han inte ihop den tänkta bilen, utan det blev istället en reservbil som varken han eller jag kunde hantera.

 

Med det så gjorde jag mina sämsta kvalresultat på många år: 4-5-5 i kvalen och ingen final. Jag tappade ledningen i cupen, men det var ändå bara 4p upp till första plats så jag bestämde mig för att jag tänker fortsätta. Och hade Darnell inte lyckats ordna fram reservbilen så hade jag definitivt tappat mer poäng. Så jag är väldigt tacksam över att han inte gav upp utan istället fann en okej lösning!

 
 

RSS 2.0