Co-driver licens!

26/3 tog jag (Jenny) och Jimmy den sista licensen för att kunna åka rally.

 
 

Västerås 18 mars 2017

Revanchsugna syskon anmälde sig till folkracetävlingen i Västerås efter den tunga besvikelsen i Lima. De delade på en 2.0 NG och resultaten blev blandat.

 
För Jimmys del så räckte inte bilen till bland seniorerna på denna snabba bana, så efter två kval avanmälde han sig för att spara bilen åt Jenny.
 
Jenny kom 2-3-2 i kvalen och det räckte till en B-final där hon slutade på 3e plats (8e plats av ca 40st startande).
 
Bilen fick de behålla, men då en 2.0 är lite för klen så är nu både denna bil och Jennys 2.0 såld privat.
 
 

Inget race i Lima

Tyvärr blev det ingen rallytävling i Lima, då bilen gav upp före avlastning. Motorn är nu urplockad och vi letar efter någon professionell som vi kan lämna över den till.

 
Det har även skett lite förändring i planeringen, då Jimmy bytt jobb och inte kommer vara i Sverige så ofta. Detta innebär att Jenny möjligtvis ska prova att köra bilen istället. Så finns det någon kartläsare tillgänglig - tveka inte att höra av er!
 
 
 

Första rallytävlingen på ingång

På lördag kör Jimmy och Jenny första rallytävlingen ihop. Detta sker i Lima och tävlingen innehåller 5 st SS fördelat på ca 90km. Då vi ska gå Co-Driverkursen den 26/3 blir denna tävling utan noter. Detta innebär att vi inte bör komma så bra till resultatmässigt, så målsättning är att komma i mål varje ss samt få kläm på hur rally går till. 


Med startnr 18 av över 220 anmälda går vi ut sist i 1300klassen, första start sker kl 10:00.
Följ oss gärna på sbfplay som livesänder tävlingen:
https://sbfplay.solidtango.com/live/rallyradio-fran-lbc-rushen-med-rally-live


RSS 2.0