Höstracet Skepptuna 19 september 2015

Denna tävling deltog Jenny och Jimmy, samt Elin Norling som gästspelare i KBracing då hon delade bil med Jimmy.

Första omgången möttes Jenny och Elin, vilket resulterade i att Jenny välte bilen efter lite turbulens från första kurvan. Elin kom i mål på 2a plats, medan Jenny blev tillbakatippad och tog sig i mål sist (5a). När det var dags för Jimmys heat så började bilen att strula, så han fick bryta heatet.

Omgång två vann alla tre sina heat.

Tredje omgången vann Jenny, Jimmy blev 2a och Elin blev 5a. Detta resulterade i att Elin kom till C-final (där hon blev 6a), Jimmy blev precis utanför finalerna och Jenny kom till A-final (där hon blev 5a).

Resultatlista:

Incar finns på Youtube:

SM-guld Supercar 2015

I år har Kevin tagit kliv uppåt till den högsta klassen i rallycross - Supercar. Han har inte bara gjort bra ifrån sig som rookie, han har dessutom igår på Solvalla vunnit titeln som Svensk Mästare 2015! Stort grattis!