Vimmerby 2010 - Onsdag

Bilder kommer efter Motala, då vi har en riktig dator och normalt internet. Det går inte att ladda upp bilder med Comviq Surf, det tar en oändlighet! :P
Men Myran kanske laddar upp lite bilder på
http://www.kbracing.se 

Idag var det bara Jimmy från KBracing som skulle köra och före första heatet var han väldigt nervös.


1:a heatet:

Bra start av Jimmy men i första kurvan (vid speakertornet) blir han påkörd i höger  bak och sedan är det någon som kör in i hans högra sida av bilen. Där går en drivaxel och nu kör Jimmy endast för att försöka komma i mål och få poäng. När han har kommit nästan ett helt varv (och kör sakta ute vid kanten av banan) så kör en Volvo startnummer 710 rakt in i höger framdörr. Han trycker in dörren och sparklådan så långt så att han nästan sitter i Jimmys bil vid växelspaken. Då tycker man att han borde bromsa eller något, men han fortsätter att gasa in i Jimmy ännu mer – inte ett släpp alls! Så där trycktes bakre hjulhus ihop så att hjulet satt fast + att han endast hade en drivaxel. Han var då tvungen att bryta och fick därmed inga poäng alls med sig.


I pausen var det alltså dags att försöka rikta till bilen så att den såg någorlunda bra ut, så att däcken var fria och så att det gick att öppna/stänga högerdörren. Men det gick och bilen blev klar för nästa heat.


2:a heatet:

I detta heat gick det inte så bra för Jimmy. Det gick ganska sakta för honom och han var inte så på som man måste vara. Trots detta slutade han i alla fall som 3:a.


3:e heatet:

En riktigt bra start av Jimmy och han kommer ut som tvåa. Han ligger bakom och stressar och försöker finna en lucka att köra om på. Samtidigt vet han att han måste vinna då han bara har 4 poäng. Så kommer det en liten lucka och han satsar fullt, lite för fullt dock och hamnar i räcket och blir stående. Så det blev ingen final alls för Jimmy, endast en massa riktning på bilen.


Janne Rotko kom 2:a och 1:a i sina första heat och blev därmed direktkvalad till söndag. Imorn torsdag skall Mackan och Nyman köra.

På fredag kör Henke, Danne och Emil bl.a.



# 710 körde rakt in i Jimmy och fortsatte att gasa..





Jimmy ger # 710 en varningens blick




Kommentarer
Postat av: Jörgen

Tack för info, du sköter dig. ;)

2010-07-15 @ 13:34:05
URL: http://www.skepptuna.com/jaa

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0