Vimmerby 2011 tisdag och onsdag

Tisdag (Jimpans dag):

En riktigt långsam dag med start 10:00 och slut 20:00. Jimmys första heat körde han närmare 13-tiden direkt efter seniorernas första omgång. Det blev en vinst!

I andra heatet kom han tvåa med chans att egentligen vinna, men han ville inte riskera någonting då han som tvåa blev säker till finaldagen.

Bilen är hel och Jimmy laddar om inför finaldagen på lördag.




Onsdag (Kevins dag):

Idag körde Kevin, som var otroligt nervös och kände stor press då även han (såklart) ville komma till finaldagen.

Första heatet dröjde, då det blev två stycken krascher som krävde ambulansfärd. Men efter ca tre timmar fick Kevin äntligen köra sitt första heat. Det blev en orolig start och han var upp i räcket, men han redde ut det och kom tvåa till slut.

I andra heatet var Kevin och Nyman på varandra efter starten, vilket slutade med att Kevin kom loss och Nyman snurra. Även i detta heat blev Kevin tvåa och det räckte inte till finaldagen, så han fick köra en tredje omgång.

I tredje heatet möttes Kevin och Nyman igen. Men denna gång vann Nyman och Kevin kom i mål tätt efter. Ytterligare en andra plats och nu är även Kevin klar för finaldagen!


Nyman och Jimmy Svedberg är också klara för finaldagen. Daniel Svedberg kom tyvärr inte vidare, då bilen inte klarade av hans aggresiva körstil.


Imorn kör Björne Lundberg, med samma bil som Kevin kört idag.

KBracing klar för finaldagen!!!




Uppdatering kommer nästa gång jag har Internet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0