Karlstad 27-28 augusti 2016

Än en gång fick Jenny ett erbjudande att dela bil, nu med Kim Granath som ville prova på NGK-banan före tävlingen. Kim skulle köra i seniorklassen och Jenny i damklassen, med en Opel Astra 1.8 utan chip och till det blev det 14" framhjul. Alltså fanns det inga förhoppningar om att vinna om ens att köra final.
 
För Kims del var det rätt svårt att hävda sig med denna bil bland seniorerna. Resultatet blev långt ifrån det hon är van vid: 5-4-6-4-6 och ingen final.
Däremot för Jenny fanns det en liten chans, då resultatet inte blev alltför dåligt: 6-4-3-2-1
Poängen räckte till sist in i B-finalen, men så blev det omröstning om damernas finaler. En C-final lades till och frågan ställdes till alla damer om även den finalen skulle få runner-up. Jenny röstade nej, eftersom att det skulle innebära att hon flyttades ner från B till C. Eftersom det räcker med att en enda röstar nej, så blev det ingen runner-up.
 
I B-finalen tog Jenny starten, men blev omkörd i första böj av Jenny Eliasson. Så en 2a plats i B-finalen bakom den som även vann A-finalen, det var ett riktigt bra resultat att bli 7a av 33st.
 
 
Resultatlista:
http://media.kmc-bil.se/2016/08/RESULTAT-2-dagars-20160827-28.pdf
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0